Butiksdisplayer

Displaylösningar

IMG 20221207 185036 Exponering och tryckprodukter till företag Butiksdisplayer Butiksdisplayer
butiksdisplay, displayställ, wellpappställ, retailställ, produktställ, hyllor, korgar, displayer

En butiksdisplay är en visuell marknadsföringslösning som används i butiker och affärslokaler för att locka kundernas uppmärksamhet, skapa intresse för produkter och öka försäljningen. Dessa displaylösningar är strategiskt utformade för att skapa en attraktiv och engagerande presentation av varor eller budskap.

Inom kategorin ”Butiksdisplay” erbjuder ExpoTryck.se ett brett utbud av produkter som kan anpassas efter företagens unika behov och varumärkesidentitet. Här är några exempel på produkter inom denna kategori:

Displaykuber: Dessa kuber är tillverkade av wellpapp eller papper och kan användas för att visa upp produkter på ett attraktivt sätt. De kan placeras på diskar eller hyllor för att skapa en iögonfallande presentation och göra produkterna mer synliga för kunderna.

Produkthyllor: Produkthyllor är utformade för att hålla och visa upp olika varor. De kan vara tillverkade av wellpapp eller papper och kan anpassas efter produkternas storlek och vikt. Produkthyllor kan placeras på butikshyllor eller vid kassan för att främja impulsköp och öka varuförsäljningen.

POS-displayer: Point-of-sale (POS) displayer är speciellt utformade för att placeras vid kassan eller på diskar för att locka kundernas uppmärksamhet och öka försäljningen av särskilda produkter eller erbjudanden. De kan innehålla tryckt information om produkter, priser eller kampanjer.

Produktkorgar: Dessa korgar är idealiska för att presentera och organisera produkter inom olika kategorier. De kan användas på hyllor eller vid kassan för att underlätta kundens val och öka köpfrekvensen.

Elips och Totem: Elips- och totemdisplayer är fristående strukturer som kan placeras i butiksmiljön för att ge ökad synlighet åt varumärken och produkter. De kan ha tryckt information och grafik som förstärker varumärkesidentiteten och attraherar kundernas intresse.

Hyllvippor: Hyllvippor är displayer i papper som fästs på hyllkanten för att visa upp produkter i ögonhöjd. De kan användas för att lyfta fram speciella erbjudanden, kampanjer eller nya produkter och öka deras exponering och försäljning.

Dessa produkter inom butiksdisplaykategorin är designade för att vara enkla att montera och använda samt att kunna anpassas efter olika butiksmiljöer och produktsortiment. Genom att utnyttja dessa displaylösningar kan företag skapa en engagerande och attraktiv butiksmiljö som lockar kundernas uppmärksamhet, främjar varumärkeskännedom och ökar försäljningen. ExpoTryck.se erbjuder skräddarsydda och högkvalitativa lösningar inom butiksdisplay för att hjälpa företag att optimera sin visuella marknadsföring och skapa en minnesvärd upplevelse för sina kunder.

"En butiksdisplay i wellpapp - en enkel, smart och kostnadseffektiv väg att få dina produkter att sticka ut och få kundernas ögon att dansa."

Garanti

1 år

Vad kan vi mer hjälpa dig med?
Kontakta oss

Kontakta oss för hjälp, frågor och/eller support i ett projekt.

Olika Lösningar

Utvalda Skyltprojekt

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!