Digitala Skärmar

Digitala Skärmar

Digitala Skärmar, Digital skräm, digitala skärmar, digitalaskärmar, digitalskylt, skyltar,
Digitala Skärmar, Digital skräm, digitala skärmar, digitalaskärmar, digitalskylt, skyltar,
Digitala Skärmar, Digital skräm, digitala skärmar, digitalaskärmar, digitalskylt, skyltar,

Digitala skärmar, särskilt LED- och LCD-skärmar, har blivit en av de mest populära och effektiva formerna av utomhusreklam. Deras intensitet, dynamik och möjlighet att enkelt ändra den visade informationen gör dem till ett kraftfullt verktyg för att fånga uppmärksamheten hos förbipasserande och bilister. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för LED/LCD-reklamskärmar, inklusive design, anpassning och installation. Dessutom erbjuder vi utbildning i användningen av dessa skärmar och ger råd om eventuella problem och hur man bäst utnyttjar skärmens kapacitet.

Både LED-skärmar och LCD-skärmar används för både inomhus- och utomhusreklam. LCD-skärmar använder neonljus som ljuskälla, medan LED-skärmar använder lysdioder. En viktig fördel med LED-skärmar är deras energieffektivitet, eftersom de kan spara upp till 50-70% av elförbrukningen jämfört med LCD-skärmar.

LED-skärmar finns i olika former och används för information och reklam på olika platser, som vägar, butiker, bensinstationer, apotek och kollektivtrafik. De kan visa både statiska och dynamiska bilder och tilläggsinformation, vilket gör dem ännu mer uppmärksamhetsskapande. Hanteringen av LED-skärmar är enkel och informationen organiseras genom att använda speciell programvara och en USB-anslutning.

Med sin höga ljusstyrka kan LED-skärmar användas utomhus där de syns även i solsken. De har blivit vanliga i destinationsskyltar inom kollektivtrafiken och variabla meddelandeskyltar längs motorvägar. LED-skärmar kan också användas för allmänbelysning eller som en alternativ lösning till traditionella projektionsskärmar, då de kan ge högre kontrastförhållande och användas för stora videoväggar utan synliga skärmramar.

LED-skärmar är också en integrerad del av olika evenemang, som festivaler, konserter, idrottstävlingar, utställningar och företagsfester. De kan användas för att visa reklam, videomaterial, presentera information och skapa en dynamisk och modern atmosfär.

Letar du efter en LED-skärm till ditt företag? Vi erbjuder olika LED-skärmar och skyltar samt hjälper till med installation och konfiguration. Vi ger även råd om underhåll och ändring av informationen på skärmarna.

Transparenta LED-skärmar är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk och finns i olika pixelavstånd och ljusstyrkor. De är lätta att installera och energibesparande.

Vi erbjuder även standard-LED-skärmar för både inomhus- och utomhusbruk med olika pixelavstånd och ljusstyrkor. Dessa skärmar är också lätta att installera och energibesparande.

För LCD-lösningar har vi LCD-skärmar, videoväggar och pekskärmar i olika storlekar och upplösningar. Dessa lösningar är energibesparande och erbjuder en garanti på 24 månader.

Vi erbjuder även navigatörer med individuell design och kundanpassning av app-utveckling. Installation av videokamera är också möjligt för att utöka funktionaliteten hos skärmarna.

Letar du efter en LED/LCD-skärm till ditt företag? Kontakta oss för att få hjälp med att välja den bästa skärmen för dina behov. Vi erbjuder olika alternativ och hjälper till med installation, konfiguration och underhåll.

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!