Etiketter

Etiketter

etiketter på rulle, etiketter för flaskor, etiketter
Etiketter för varje ändamål – ExpoTryck.se erbjuder mångsidiga etiketter

Etiketter är som små skyltfönster som förmedlar viktig information om produkter och varumärken. Hos ExpoTryck.se, ett pålitligt tryckeri för självhäftande etiketter, hittar du ett omfattande sortiment av anpassningsbara etiketter med tryck. Oavsett om du behöver etiketter för butikshyllor, förpackningar, giveaways eller säkerhetsmärkning, har vi lösningen för dig.

Etiketter med eget tryck – ett kraftfullt verktyg för varumärkesexponering

Etiketter med företagets eget tryck eller logo är ett effektivt sätt att dra uppmärksamhet till ditt företag och dess produkter. Med vårt breda utbud av etikettmaterial och limtyper kan du skapa unika etiketter som passar perfekt för dina behov.

Mångsidiga användningsområden

ExpoTryck.se erbjuder etiketter som passar för olika användningsområden. Våra etiketter kan användas på olika ytor, inklusive glas, plast, kartong och mer. De fungerar utmärkt som reklametiketter, logotyp på förpackningar eller som dekorationer på giveaways och goodiebags.

Skapa personliga etiketter som matchar ditt varumärke

Våra etiketter kan anpassas efter dina önskemål. Med eget tryck, logotyp, färger, text och bilder kan du skapa etiketter som passar perfekt in i din varumärkes- och kommunikationsstrategi. Du har möjlighet att välja mellan olika storlekar och former för att säkerställa att etiketterna harmoniserar med dina produkter.

Ett stort utbud av etiketter på rulle

ExpoTryck.se erbjuder etiketter på rulle i olika format och storlekar. Välj mellan rektangulära, kvadratiska, runda eller ovala etiketter som passar dina behov. De flesta av våra etiketter levereras på rullar upp till 250 meter, vilket möjliggör enkel applicering i etikettmaskiner och minskar manuellt arbete.

En smidig beställningsprocess

Att beställa dina anpassade etiketter hos ExpoTryck.se är enkelt. Genom att fylla i vårat formulär så kan du enkelt bestämma utformningen, antalet, material och limtyp. Vi trycker både stora och små upplagor och erbjuder snabb leverans i hela Sverige.

Material för olika ändamål och limtyper för bästa resultat

Vi erbjuder ett brett utbud av material för olika ändamål. Här finns alternativ som halvblankt papper, polypropenfolie (PP-folie) och PET-film med olika egenskaper för olika användningsområden. Tillgängliga limtyper inkluderar standard, starka, lättavtagbara och ogenomskinliga lim för olika appliceringsbehov.

Säkerhetsetiketter för extra trygghet

ExpoTryck.se erbjuder även säkerhetsetiketter på rulle, perfekta för märkning av företagets egendom, förseglingar och garantimärken. Dessa etiketter lämnar ett schackrutigt mönster på ytan som är svårt att ta bort, vilket förhindrar stöld och manipulation.

Etiketter för specifika branscher

Vår produktlinje omfattar även etiketter för specifika branscher som bryggerier, livsmedels- och kosmetika förpackningar samt etiketter för vinflaskor. Dessa etiketter erbjuder hög kvalitet och personlig design för att möta varje produkts särskilda behov och skapa den önskade visuella identiteten.

Sammanfattning

ExpoTryck.se är det tryckeri som erbjuder mångsidiga etiketter med eget tryck för enastående varumärkesexponering och produktmärkning. Med ett brett utbud av material och limtyper kan vi skapa anpassade etiketter för alla ändamål. Våra snabba leveranstider och möjligheten att beställa korta serier ger dig flexibilitet och kostnadseffektiva lösningar för dina etikettbehov. Lita på ExpoTryck.se för högkvalitativa etiketter som sätter din produkt i rampljuset och skapar den perfekta visuella upplevelsen för

Snabbfakta om Etiketter
  • Tydlig och professionell märkning: Etiketter ger en tydlig och professionell märkning av produkter och förpackningar, vilket underlättar för kunder att identifiera produkten och dess egenskaper.
  • Varumärkesexponering: Anpassade etiketter med eget tryck möjliggör varumärkesexponering och skapar en stark visuell identitet för ditt företag och dess produkter.
  • Information och innehåll: Etiketter kan innehålla viktig information om produkten, såsom ingredienser, näringsvärde, användningsanvisningar och tillverkningsdatum, vilket ger kunderna nödvändig information.
  • Produktdifferentiering: Användningen av olika etiketter med unika designer och färger gör det möjligt för produkterna att sticka ut på hyllan och differentiera sig från konkurrenternas produkter.
  • Anpassningsbara för olika ytor: Etiketter kan användas på olika material och ytor, såsom glas, plast, kartong och metall, vilket gör dem mångsidiga och användbara inom olika branscher.
  • Smidig applicering: Etiketter kan enkelt appliceras på produkter manuellt eller med hjälp av etikettmaskiner, vilket sparar tid och arbetskraft.
  • Säkerhetsmärkning: Säkerhetsetiketter med speciella funktioner, som förseglingar eller mönster som är svåra att ta bort, används för att säkra produkter och förhindra manipulation eller förfalskning.
  • Miljövänliga alternativ: Flera etikettmaterial, såsom miljöpapper och miljöfolie, tillverkas av återvunnet material och är miljövänliga alternativ för företag som strävar efter hållbarhet.
  • Möjlighet till variabel data: Etiketter kan tryckas med variabel data som unika streckkoder, QR-koder eller serienummer, vilket underlättar spårbarhet och lagerhantering.
  • Kortare produktionsled: Möjligheten att beställa korta serier av etiketter ger företag en mer flexibel produktionsled och minskar behovet av stora lager av förtryckta etiketter.
Länkar

Gå vidare till sidan om Etiketter: https://expotryck.se/etiketter/

Läs mer om enskilda Etiketter: https://expotryck.se/tag/etiketter/

Fyll i förfrågan om Etiketter: https://zfrmz.eu/T6JG2uVdHVgWrhH1gi2z

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!