Eventprodukter

Eventlösningar

event, eventprodukter, mässa, tryckprodukter, print
IMG 4539 1 Exponering och tryckprodukter till företag Eventprodukter Event

Banderoller / Vepa:  Banderoller finns i olika material. Den kan användas för att synliggöra ditt företag eller budskap vid evenemang eller utomhusaktiviteter.

Beachflaggor: Iögonfallande flaggor som kan placeras på stranden eller vid andra utomhuslokaler för att locka uppmärksamhet till ditt varumärke eller evenemang.

Broshyrhållare: Praktiska och stilrena hållare där du kan placera dina broschyrer, foldrar eller visitkort för att göra dem lättillgängliga för besökarna.

Displayställ: Stabila och portabla ställ där du kan presentera information, produktprover eller annat marknadsföringsmaterial på ett professionellt sätt.

Eventtält: Tält i olika storlekar och utföranden som kan användas för att skapa en skyddad och attraktiv yta för ditt evenemang eller mässa.

Flaggor: Färgglada flaggor med olika motiv och budskap som kan hissas eller placeras på stolpar för att dra uppmärksamhet till din verksamhet eller event.

Forex: Lätt och hållbart skummaterial som kan användas för att skapa skyltar, bilder eller andra visuella element för ditt event.

Lyktstolpsflaggor: Flaggor som kan monteras på lyktstolpar och användas för att markera eller dekorera evenemangsområden eller entréer.

Mässbord: Stilfulla bord som kan användas som en plats att visa upp dina produkter, broschyrer eller annat marknadsföringsmaterial under mässor eller event.

Mässväggar: Modulära väggpaneler som kan sättas samman för att skapa en imponerande monter eller bakgrund för ditt företag vid mässor eller utställningar.

Sittdynor: Bekväma dynor som kan användas på stolar eller bänkar för att ge extra komfort till besökarna vid ditt evenemang.

Portaler: Stora och imponerande portaler av olika material, som kan användas för att markera entréer eller speciella områden vid ditt evenemang.

Rollups: Enkla och portabla displayställ med rullbara banderoller som kan visa upp ditt varumärke eller budskap på ett professionellt sätt.

Stolar: Praktiska och bekväma stolar som kan användas för att skapa en sittplats för besökarna vid ditt event eller mässa.

"Eventprodukter är inte bara föremål, de är byggstenar för att skapa minnesvärda och imponerande evenemang. Varje produkt är en möjlighet att förvandla idéer till verklighet och skapa en upplevelse som berör och inspirerar."

Garanti

1 – 5 år

Vad kan vi mer hjälpa dig med?
Kontakta oss

Kontakta oss för hjälp, frågor och/eller support i ett projekt.

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!