Hyr Mässprodukter

Köp Trycket | Hyr Konstruktionen

Istället för att köpa hela mässprodukten så erbjuder vi våra kunder att köpa endast trycket och att själva hyra konstruktionen.

Kostnadseffektivt

Miljövänligt

Enkelt

Hyr mässväggar Hyr mässväggar
Hyr mässbord & podium Hyr mässbord & podium
Vi önskade hyra en schysst fotovägg med vår logga på inför röda mattan på ett event. Fotoväggen välkomnade gästerna till eventet – här stannade de upp och blev fotograferade. Vår önskan var en stadig fotovägg trots höjden på tre meter. Vi blev otroligt proffsigt bemötta av ExpoTryck som tog sig tiden att förklara ingående vilka alternativ som fanns tillgängliga för dem förväntningar vi hade på väggen. Vi fick genom hela processen en mycket personlig service och kände oss alltid prioriterade – och resultatet blev precis vad vi hoppats på! Mycket smidigt med allt från leverans till att ställa upp väggen. Stort tack ExpoTryck för den tid ni lagt ner på oss och för en mycket lyckad fotovägg!

Creative Headz

Hyreskund

Creative Headz Exponering och tryckprodukter till företag Hyr Utrustning Hyr mässprodukter

Information om hyra

Vi tillhanda håller med mallar till samtliga uthyrningsprodukter där ni kan designa ert motiv inför tryck. Inga utfall krävs mer är våra ”Bleed” linjer. Se till att all viktig information hamnar inom den röda ”Safe Area” så att ni inte gå miste om viktig information på ert tryck.
Tillverkning börjar dagen efter att ett godkänt original har tagit emot. Tillverkningsprocessen börjar med en kvalitetskontroll av filer genom maskin och om det är något fel på filen eller i innehållet så kommer processen att stanna tills ni har givit ett skriftligt godkännande.
Standardleverans för uthyrning är 14 arbetsdagar. I dessa 14 arbetsdagar inkluderas produktionstid för ert motiv till respektive produkt, kvalitetskontroll och leverans till er. Observera att Arbetsdag #1 räknas dagen efter godkänt original. 
Vi tillhandahåller med extra fraktsedel för frakt tillbaka till vårt lager för alla våra produkter som hyres ut.

Ni som kund skall förse paketet med rätt emballage så släng gärna inte det emballage som produkterna levereras med utan återanvänd dem gärna.

Om det visar sig att ni behöver hyr produkten längre än väntat eller att ni inte hinner skicka den i tid så förlängs hyreskontraktet och debiteras därefter. Hör gärna av er till oss i tid för att undvika dubbelbokningar som medför extra debitering.
Hyresvillkor bifogas i er offert, läs igenom dem ordentligt men ha i åtanke att ni äger trycket och kommer att behålla det efter hyrtiden.

Kontakta Oss