Mässmontrar

Mässlösningar

mässsystem, mässmontrar, mässa, event, trade show,
vector system Exponering och tryckprodukter till företag Mässmontrar Mässmontrar

Inom kategorin ”Mässmontrar” erbjuder ExpoTryck.se flera system som är utformade för att skapa imponerande och funktionella utställningsmontrar. Dessa system är perfekta för att dra till sig uppmärksamhet på mässor, evenemang och utställningar. Här är en sammanfattning av de olika systemen:

Vector-systemet: Vector-systemet är tillverkat av högkvalitativa 50 mm aluminiumprofiler och består av olika moduler såsom väggar, bågar, lysdioder och returer. Varje modul är förborrad och levereras med nödvändiga skruvar, vilket gör monteringen enkel och verktygsfri. Systemet är modulärt och återanvändbart, vilket innebär att du kan skapa ställningar i olika storlekar och former och komplettera dem med spotlights, diskar och litteraturhållare. Vector-systemet är mångsidigt och anpassningsbart, vilket passar särskilt bra för små och medelstora utställningsmontrar.

Modulate-systemet: Modulate-systemet är idealiskt för design av små och medelstora utställningsmontrar. Det är lätt, bärbart och har en dubbelsidig 30 mm Ø aluminiumrörsram. Ramarna är utrustade med det patenterade MagLink-systemet, vilket möjliggör enkel anslutning och positionering av ramarna mot varandra i 360°. Montering sker utan verktyg genom att dra ihop ramarna och säkra dem med push-fit-knappar. Systemet erbjuder obegränsad modularitet och kan snabbt anpassas efter dina behov. Modulate-systemet kommer komplett med tryckt grafik i stretchtyg och kan enkelt återanvändas genom att byta ut grafiken.

Trusswire-systemet:
X-10 CROSSwire montersystem är enkelt att montera och kräver ingen användning av verktyg. Det är känt för sin unika konstruktion och produktdesign, vilket gör det till ett av de mest modulära systemen på marknaden. Med X-10 CROSSwire får du enkelt och prisvärt det bästa systemet för att skapa imponerande utställningsmontrar.

X-20 TRUSSwire är det största systemet och kan fällas ihop för enkel förvaring och transport. Det är särskilt lämpligt för byggande av stora och höga montrar. X-20 är rekommenderat för större mässor, evenemang och kan även användas som en permanent utomhuslösning.

Dessa olika mässmontrar erbjuder företag möjligheten att skapa imponerande presentationer och locka till sig kundernas uppmärksamhet på mässor och utställningar. ExpoTryck.se strävar efter att erbjuda högkvalitativa och anpassningsbara lösningar för att hjälpa företag att göra starka intryck och maximera sin närvaro vid olika even

"Mässmontrar som imponerar, inspirerar och förvandlar besökare till kunder."

Garanti

2 år

Vad kan vi mer hjälpa dig med?
Kontakta oss

Kontakta oss för hjälp, frågor och/eller support i ett projekt.

Olika Lösningar

Utvalda Skyltprojekt

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!