Dukskyltar

Dukskyltar

Dukskyltar, Ljuslåda, Skylt, LED-skylt, LED-låda, Ljusskylt
Dukskyltar, fasadskyltar, skylt, skyltar, led skylt, företagsskylt, företagslogotyp, belysta bokstäver,

När vi byggde ut vårat Nordiska distributionscenter med ett över 30 meter högt höglager som bara ligger 50 meter från E4:an så önskade vi göra något extra med byggnaden och det arkitektoniska utseendet. Valet föll på att sätta ljusband i de gigantiskt vackra färgerna grönt och blått mot den ljusa bakgrunden. Ljusbanden levererade och monterades med hjälp av ExpoTryck.se. Jag är mycket nöjd med resultatet och samarbetet med ExpoTryck.se fungerade perfekt!

Elgiganten
Daniel L.

Dukskyltar erbjuder en imponerande och flexibel skyltlösning som låter dig synas på ett stort och spektakulärt sätt. Genom att kombinera aluminiumprofiler och en specialanpassad spännduksfront får du en skylt som inte bara är lätt att installera och underhålla, utan också ger dig möjlighet att visa upp ditt budskap med imponerande storlek och tydlighet.

En dukskylt byggs upp med hjälp av starka aluminiumprofiler och stag som ger stabilitet och håller skylten på plats. LED-modulerna monteras på en solid rygg i profilen, och själva duken består av en kvalitativ tygduk. Denna tygduk trycks med din logotyp eller budskap, och alla CMYK-färger kan användas för att skapa en levande och färgstark skylt. Dukfronten spänns sedan upp mellan profilerna med hjälp av infästningsanordningar och ger skylten en slående visuell effekt.

En av fördelarna med dukskyltar är deras flexibilitet och motståndskraft mot sprickor vid kraftig vind. Tyget är mycket flexibelt och kan anpassa sig till olika väderförhållanden utan att förlora sin form eller skadas. Detta gör dukskyltar idealiska för utomhusmiljöer där starka vindar kan vara en utmaning för traditionella skyltar.

Dukskyltar är också kostnadseffektiva när det kommer till tryck och utbyte av motiv. Med denna skyltlösning kan du enkelt byta ut duken och uppdatera ditt budskap vid behov, vilket gör det till ett ekonomiskt och hållbart alternativ för marknadsföring och reklam.

När det gäller hållbarhet och kvalitet är dukskyltar ett utmärkt val. Aluminiumlådan är robust och långlivad, och den specialtillverkade aluminiumprofilen säkerställer att spännduken sitter säkert på plats. Denna konstruktion minskar risken för skador och ger en hållbar och vandaliseringssäker skylt.

Ljusåtergivningen i dukskyltar är utmärkt, och genom att välja en vitlackerad baksida som fungerar som reflektor får du optimal spridning av ljuset. Du kan välja mellan lysrör eller LED-belysning för att skapa den önskade effekten och lysstyrkan i din skylt.

Dukskyltar är särskilt effektiva när det kommer till stora format. Denna skyltlösning erbjuder imponerande storlek utan synliga skarvar och möjligheten att ha en obruten duken i praktiskt taget obegränsad längd. Dukfronten är lätt att hålla ren, vilket ger skylten en lång livslängd och bibehåller dess fräschör över tid.

För företag som vill göra ett starkt intryck och synas på ett imponerande sätt är dukskyltar det perfekta valet. Denna innovativa skyltlösning kombinerar imponerande storlek, flexibilitet och hållbarhet för att skapa en effektfull visuell presentation av ditt varumärke eller budskap.

Kontakta vårt erfarna team av projektutvecklare idag för att diskutera dina behov och få skräddarsydda lösningar för dina dukskyltar. Vi är redo att hjälpa dig att skapa en imponerande och unik skylt som kommer att fånga uppmärksamheten hos din målgrupp och sätta ditt företag i rampljuset.

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Taggar

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!