Profil 00

Profil 00

Profil 00 är en stilfull och mångsidig bokstavstillverkning som erbjuder flera materialalternativ för att passa dina specifika behov. Välj mellan aluminium, natureloxerad aluminium, akryl eller rostfritt stål för att skapa en imponerande och unik visuell effekt.

För att säkerställa en distinkt och elegant montering kan Profil 00 placeras med avstånd från fasaden. Det kan monteras individuellt med distansstift eller på horisontella aluminiumprofiler, som också kan lackeras i bakgrundens färg. Genom att erbjuda olika monteringsalternativ anpassar vi oss efter din designvision och skapar en skräddarsydd lösning som ger ditt varumärke eller budskap en imponerande närvaro.

Vi strävar efter att tillgodose dina exakta krav, vilket är varför vi erbjuder Profil 00 i olika materialtjocklekar, från 3 mm till 10 mm aluminium. Om du letar efter något annat än aluminium kan vi också tillverka bokstaven i alternativa material som akryl, skummad PVC och rostfritt stål.

Profil 00 är inte bara en bokstav, det är en markör för din unika identitet. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision och skapa en imponerande visuell presentation med Profil 00. Vårt dedikerade team av experter står redo att guida dig genom processen och leverera en högkvalitativ produkt som överträffar dina förväntningar.

Material & Möjligheter

  1. Aluminium – Ger en modern och elegant look. Kan pulverlackeras i olika färger för att matcha din design.
  2. Natureloxerad aluminium – Ger en naturlig och industriell estetik med sin oputsade yta. Passar perfekt för en minimalistisk stil.
  3. Akryl – Ett transparent material som ger en stilren och sofistikerad effekt. Kan också erhållas i olika färger för att skapa önskad visuell effekt.
  4. Rostfritt stål – Ger en robust och lyxig känsla. Tåligt och väderbeständigt, perfekt för utomhusapplikationer.

Utöver dessa material kan vi även erbjuda alternativ som skummad PVC och andra specialmaterial beroende på dina specifika önskemål och behov. Vi strävar efter att erbjuda en mångfald av materialval för att skapa en perfekt matchning med din varumärkesidentitet och designvision.

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!