Profil 01

Profil 01

Välj Profil 01 för att ge din fasad en imponerande visuell effekt. Dessa obelysta reliefbokstäver tillverkas av högkvalitativ aluminiumplåt och kan lackas i valfri kulör för att matcha din önskade design.

Bokstäverna monteras med distans från fasaden, antingen individuellt med byglar eller på horisontella aluminiumprofiler som matchar bakgrundens färg. De har konturfrästa bokstäver med en svetsad kant som ger dem en stilren och professionell finish. Storleken på den svetsade kanten varierar mellan 15 och 100 mm beroende på bokstavens dimensioner.

Profil 01 kan enkelt monteras separat på väggen med hjälp av fästvinklar eller på ett robust ramjärn för extra stabilitet. Vi tillverkar vanligtvis dessa bokstäver i 2 mm pulverlackerad aluminium, men de kan också specialbeställas i rostfritt stål för att uppfylla dina specifika krav.

Låt Profil 01 bli en framträdande del av din fasad och ge ditt företag en snygg och professionell profil. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa ett imponerande visuellt uttryck.

Material & Möjligheter

  • Aluminiumplåt: Tillverkad av högkvalitativ aluminiumplåt som ger bokstäverna hållbarhet och en slät yta. Lackeras i valfri kulör för att matcha din design.
  • Rostfritt stål: Som ett alternativ till aluminium kan Profil 01 också tillverkas i rostfritt stål. Detta ger en elegant och hållbar finish som passar perfekt för olika estetiska behov.

Notera att bokstäverna vanligtvis tillverkas i aluminiumplåt, men om du önskar rostfritt stål kan det specialbeställas för att uppfylla dina specifika krav. Kontakta oss för att diskutera dina materialpreferenser och vi hjälper dig att skapa den perfekta lösningen för din fasad.

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!