Profil 3

Profil 3

Profil 3 är en imponerande bokstav som erbjuder en sofistikerad och modern design. Tillverkad av aluminiumplåt eller akryl, kan du välja det material som passar din estetiska vision bäst. Bokstäverna lackas i valfri kulör för att matcha din varumärkesidentitet.

Den innovativa belysningen i Profil 3 ger en indirekt och dramatisk effekt mot bakgrunden, känd som ”coronaeffekt”. Dioderna är strategiskt monterade på bokstavens vitlackerade bakstycke eller placerade i ett spår på baksidan av akrylprofilen. Detta skapar en subtil och lockande belysning som framhäver ditt budskap på ett elegant sätt.

Du har flexibiliteten att montera Profil 3 individuellt med distansbultar eller på en ram som är lackerad i fasadens färg. Fronten kan vara tillverkad av aluminium eller rostfritt stål med en kantstorlek på 50-100mm beroende på bokstävens dimensioner. Vid behov kan drivdonen placeras inne i bokstaven för en smidig installation.

Låt Profil 3 bli den ultimata visuella lösningen för att lyfta fram ditt varumärke och skapa en imponerande närvaro. Kontakta oss idag för att utforska alla möjligheter och skapa en skräddarsydd lösning som passar dina behov perfekt.

Material & Möjligheter

 1. Bokstaven:
  • Aluminiumplåt (lackerad i valfri kulör)
  • Akryl (med spår för diodmontering)
 2. Frontmaterial:
  • Aluminium
  • Akryl
  • Rostfritt stål

Notera att frontmaterialet kan variera beroende på dina preferenser och designkrav.

Vi erbjuder dig flexibilitet att välja det material som bäst passar din estetiska vision och varumärkesidentitet. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och skapa en skräddarsydd lösning med Profil 3.

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!