Profil 4

Profil 4

Profil 4 är en stilfull bokstav tillverkad av kvalitetsaluminiumplåt, som kan lackeras i valfri kulör för att matcha ditt varumärkes färgsättning. Bokstaven har en imponerande akrylfront som fästs på sidan med en elegant plåtlist. Fronten kan folieras i valfri folie eller print för att skapa önskad visuell effekt.

Dioderna är professionellt monterade inuti bokstavskroppen, vilket ger en jämn och imponerande belysningseffekt. Profil 4 monteras på en ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg för att skapa en enhetlig och stilren look.

Denna framåtlysande bokstav med akrylfront ger en elegant och sofistikerad känsla. Frontlisten, som skruvas i sidan, håller fast akrylfronten stadigt och ger en snygg detalj. Du har möjlighet att välja mellan olika frontfärger, inklusive infärgade plaster eller folie, för att skapa önskad design. Profil 4 kan monteras separat eller på ett robust ramjärn.

Med Profil 4 får du en imponerande LED-belyst bokstav med enastående visuell effekt och utmärkt hållbarhet.

Material & Möjligheter

Material:

  1. Aluminiumplåt
  2. Akrylplast

Möjligheter:

  1. Valfri kulör för aluminiumplåten
  2. Foliering eller print på akrylfronten i valfri design
  3. Infärgade plaster eller folie för olika frontfärger
  4. Horisontella aluminiumprofiler i bakgrundens färg för en enhetlig look
  5. Separat montering eller montering på ramjärn
  6. LED-belyst invändigt för en imponerande belysningseffekt

Dessa material och möjligheter ger dig flexibilitet att skapa en unik och anpassad Profil 4-lösning som passar ditt varumärkes behov och estetik. Kontakta oss för att utforska fler möjligheter och skapa en imponerande bokstavslösning för ditt varumärke.

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!