Profil 5

Profil 5

Profil 5 är en framåtlysande bokstav med en stilfull akrylfront. Bokstaven tillverkas av högkvalitativ aluminiumplåt som lackas i valfri kulör, och fronten tillverkas av robust akrylplast. För att säkerställa en säker och estetiskt tilltalande konstruktion används en plastlist som håller fast fronten på bokstavens sida.

För att skapa en personlig touch kan akrylfronten folieras i valfri folie eller print, och du kan välja bland ett brett utbud av färger för att matcha din varumärkesidentitet. Profil 5 kan kompletteras med kantlister i vit, svart eller röd för att ytterligare förstärka designen.

Belysningen i bokstaven skapas genom att montera dioder invändigt, vilket ger en jämn och imponerande ljuseffekt. Profil 5 monteras på en ram av horisontella aluminiumprofiler som lackas i bakgrundens färg, vilket ger en enhetlig och stilren look.

Med Profil 5 kan du skapa en iögonfallande och professionell bokstavslösning för ditt varumärke. Kontakta oss för att utforska alla de möjligheter som finns och skapa en unik Profil 5 för att lyfta fram ditt varumärke på ett imponerande sätt.

Material & Möjligheter

Material:

  1. Aluminiumplåt: Högkvalitativ aluminiumplåt som lackas i valfri kulör.
  2. Akrylplast: Robust och stilfull akrylplast för fronten.

Möjligheter:

  1. Färgval: Välj bland ett brett utbud av kulörer för att matcha ditt varumärkesidentitet.
  2. Foliering och print: Skapa en unik look genom att foliera eller printa akrylfronten med valfri folie eller design.
  3. Kantlister: Komplettera din bokstav med kantlister i vit, svart eller röd för att skapa en snygg kontrast.
  4. Belysning: Inbyggda dioder ger en imponerande och jämn ljuseffekt för att framhäva bokstaven.
  5. Montering: Profil 5 kan monteras på en ram av horisontella aluminiumprofiler, vilket ger en enhetlig och stilren look.

Dessa material och möjligheter ger dig flexibilitet att skapa en Profil 5-bokstav som är unik, attraktiv och representerar ditt varumärke på bästa sätt. Kontakta oss för att utforska ytterligare alternativ och skapa en skräddarsydd lösning för dina behov.

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!