Profil 6

Profil 6

Profil 6 är en imponerande framåtlysande bokstav med en elegant akrylfront. Här är en omarbetad text som ger mer information och på ett snyggare sätt:

Profil 6 tillverkas med omsorg och precision för att skapa en imponerande framtoning. Bokstaven är tillverkad av hållbar aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Fronten är gjord av 8 mm tjock akrylplast som fräsas ned i kanterna för en perfekt passform i bokstavskroppen.

För att skapa en personlig touch kan akrylfronten folieras med valfri folie eller print, vilket ger möjlighet att matcha ditt varumärkes färger eller skapa en unik design. Bokstaven monteras med infällda skruvar från sidan på profilen, vilket ger en stilren och diskret look.

Profil 6 kan separatmonteras eller monteras på en ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackas i bakgrundens färg för att skapa en enhetlig och harmonisk helhet. Belysningen i bokstaven skapas genom inbyggda dioder som ger en jämn och imponerande ljuseffekt.

Med Profil 6 får du en framåtlysande bokstav som inte bara är elegant och stilfull, utan också ger ditt varumärke den uppmärksamhet det förtjänar. Utforska de många alternativen för frontfärger, folieringar och monteringsalternativ för att skapa en skräddarsydd lösning som passar dina behov perfekt.

Material & Möjligheter

 • Material:
  1. Aluminiumplåt
  2. Akrylplast (8 mm tjock)
 • Frontalternativ:
  1. Foliering med valfri folie
  2. Print för att skapa unika designs
 • Montering:
  1. Separatmontering
  2. Montering på ram av horisontella aluminiumprofiler
 • Lackning:
  1. Valfri kulör för aluminiumplåten
  2. Bakgrundens färg för aluminiumprofilramen
 • Belysning:
  1. Inbyggda dioder för framåtlysande effekt

Dessa olika material och möjligheter ger dig flexibilitet att skapa en Profil 6-bokstav som matchar din designvision och varumärkesidentitet på bästa möjliga sätt. Tveka inte att kontakta oss för att få en skräddarsydd lösning av våran kundservice.

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!