Profil 8

Profil 8

Profil 8 är en stilfull och mångsidig bokstav med en modern design. Bakstycket tillverkas av aluminiumplåt, som kan lackeras i valfri kulör för att matcha ditt varumärke eller designkoncept. Dioderna är strategiskt placerade i bokstavens botten för att skapa en jämn och effektfull belysningseffekt. Fronten är tillverkad av akryl och har en motsvarande profil som passar perfekt ner i plåtprofilen. Detta ger bokstaven en slank och snygg framtoning.

Profil 8 kan monteras på en ram av horisontella aluminiumprofiler, vilka också lackeras i bakgrundens färg för en enhetlig och sammanhållen estetik. Den här monteringsmetoden ger bokstaven en stabil och säker placering på fasaden eller väggen.

En unik egenskap hos Profil 8 är dess rundgående belysningseffekt. Fronten och sidorna är tillverkade i opal akryl, vilket gör att bokstaven lyser runt omkring och skapar en imponerande visuell effekt. Belysningen i bokstaven drivs av energieffektiva LED-moduler, vilket ger en jämn och intensiv ljusstyrka.

Profil 8 är den perfekta lösningen för att lyfta fram ditt varumärke eller budskap på ett stilfullt och modernt sätt. Med dess kvalitetsmaterial och genomtänkta design kommer Profil 8 att ge en imponerande synlighet och attrahera uppmärksamhet från långt håll.

Material & Möjligheter

Material:

  1. Bakstycke: Aluminiumplåt (lackeras i valfri kulör)
  2. Front: Akryl
  3. Sidor; Akryl

Möjligheter:

  1. Lackfärg för bakstycket: Valfri kulör för att matcha varumärket eller designkonceptet.
  2. Frontfärg: Opal akryl för rundgående belysningseffekt.
  3. Sidofärg: Vit opal akryl.
  4. Belysning: LED-lampor för energieffektiv och intensiv ljusstyrka.
  5. Montering: Ram av horisontella aluminiumprofiler (lackade i bakgrundens färg) för stabil och säker placering.

Notera att denna lista endast ger en översikt över material och möjligheter för Profil 8 och att det kan finnas ytterligare anpassningar och alternativ tillgängliga baserat på specifika behov och önskemål.

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!