Profil L1

Profil L1

Profil L1, Profil L10, Ljuslåda, Skylt, LED-skylt, LED-låda, Ljusskylt

Profil L1 är en imponerande ljuslåda som kombinerar funktion och design på ett unikt sätt. Med sin dekaperade front och lysande kraft blir den en synlig och attraktiv skylt för ditt varumärke. Oavsett om du vill placera den utstående från fasaden som en flaggskylt, stående eller hängande, erbjuder Profil L1 många möjligheter.

Ljuslådans sida och list är tillverkade av högkvalitativ extruderad aluminiumprofil. Du kan välja mellan obehandlat utförande för en naturlig look, anodiserad profil för ökad hållbarhet eller brännlackerad profil i valfri färg för att matcha din varumärkesidentitet. Fronten av ljuslådan är tillverkad av aluminium och/eller akrylplast och ger en elegant och modern touch.

Profil L1 är mångsidig när det gäller materialval för texter och emblem. Du kan välja mellan olika material som aluminiumplåt, akrylplast, vinylfolie eller screentryck. Det ger dig möjlighet att skapa en skylt som matchar dina designpreferenser och ger ditt budskap tydlighet och synlighet.

Med sin unika design och belysta front skapar Profil L1 en iögonfallande effekt. Ljuset i ljuslådan passerar genom de utskurna detaljerna och framhäver ditt budskap med tydlighet och stil. Med hjälp av LED-moduler får du en energieffektiv och hållbar belysning som ger din skylt en livfull och attraktiv glöd.

Profil L1 är en lysande lösning för att framhäva din logotyp eller ett specifikt motiv. Med den urfrästa designen blir ljuslådan till en konstnärlig och professionell skylt som drar till sig uppmärksamhet. Den opalvita akrylskivan bakom fronten bidrar till att skapa en mjuk och jämn belysning som gör ditt budskap synligt från olika vinklar.

Låt Profil L1 bli en del av din skyltningsstrategi och ge ditt varumärke den uppmärksamhet det förtjänar. Oavsett om du vill skapa en imponerande flaggskylt, en framträdande stående skylt eller en elegant hängande skylt, är Profil L1 det perfekta valet för att lysa upp din skyltning och locka till dig nya kunder och affärsmöjligheter.

Kontakta vårt erfarna team och låt oss hjälpa dig att skapa en anpassad Profil L1-ljuslåda som förstärker din varumärkesidentitet och skapar en minnesvärd intryck. Med vår expertis och dedikation kommer vi att ta ditt skyltprojekt till nya höjder.

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Taggar

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!