Profil L10

Profil L10

Profil L1, Profil L10, Ljuslåda, Skylt, LED-skylt, LED-låda, Ljusskylt
Profil L10, Ljuslåda, Skylt, LED-skylt, LED-låda, Ljusskylt

Skillnaden mellan Profil L1 & Profil L10 är den utstickande plasten.

Profil L10 är en imponerande ljuslåda i aluminium som kan anpassas efter dina önskemål. Lådan lackeras i valfri RAL-kulör och har en front i aluminium med negativt fräst text eller logotyp. Bakom skyltfronten placeras en opalvit akrylskiva med en utstickande 10-20 mm limmad text eller logotyp i akryl. Genom hålen i fronten framträder den fylliga texten och ger en effektfull visuell upplevelse.

Du har möjlighet att foliera den utstickande akrylen med färgad translucent eller täckande folie för att skapa önskad effekt och färgvariation. Ljuslådan är utrustad med energieffektiva LED-moduler som ger en jämn och attraktiv belysning. Profil L10 erbjuder både enkel- och dubbelsidiga skyltlådor för att passa dina specifika behov.

Denna ljuslåda är inte bara estetiskt tilltalande, den är även praktisk och hållbar. Fronten är tillverkad av hållbart aluminiumplåt där texten fräses ur för att skapa en exakt och skarp design. Den 10 mm tjocka akrylbokstaven monteras sedan i den utfrästa texten för att skapa en imponerande visuell effekt.

Profil L10 är ett utmärkt val för butiker, företag och varumärken som vill synas på ett professionellt och attraktivt sätt. Med den bakomliggande belysningen får texten en lysande corona-effekt som sticker ut och fångar uppmärksamheten hos förbipasserande.

Ljus- och skyltlådor är populära för att marknadsföra varumärken och locka kunder. De är synliga från långt håll och erbjuder en perfekt kombination av effektiv belysning och exponering av ditt varumärke. Du kan vara säker på att din skylt kommer att lysa klart och tydligt, oavsett om den används utanför en butik, på mässor eller andra evenemang.

Profil L10 är en innovativ och professionell lösning som hjälper dig att kommunicera ditt budskap på ett snyggt och effektfullt sätt. Våra skickliga projektutvecklare finns tillgängliga för att hjälpa dig att skapa den perfekta skyltlösningen för dina behov. Med vår expertis och erfarenhet kan vi skapa en unik och imponerande skylt som förstärker ditt varumärkesidentitet och fångar uppmärksamheten hos din målgrupp.

Kontakta oss idag och låt oss tillsammans skapa en skyltlösning som tar ditt företag till nya höjder. Med Profil L10 får du en skylt som inte bara syns, utan som också imponerar.

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Taggar

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!