Profil L4

Profil L4

Profil L4, Ljuslåda, Skylt, LED-skylt, LED-låda, Ljusskylt

Profil L4 är en imponerande ljuslåda som tar ditt budskap till nya höjder. Med sin rektangulära design och lysande kraft blir den en synlig och attraktiv skylt för ditt varumärke. Tillverkad i högkvalitativt aluminium och pulverlackad i valfri kulör ger den en stilren och professionell finish.

Akrylfronten på Profil L4 erbjuder mångsidighet i budskapets utformning. Du kan välja mellan utskuren skärfolie eller direkt print på akrylskivan med hjälp av vår avancerade UV-planprinter. Resultatet blir en skarpt och tydligt synlig grafik som fångar ögonen hos förbipasserande.

Med invändig LED-belysning blir Profil L4 en lysande stjärna på din fasad. Den ger ditt varumärke den uppmärksamhet det förtjänar, dag som natt. Ljuslådan är energieffektiv och hållbar, vilket ger långvarig och kostnadseffektiv belysning.

Profil L4 är flexibel när det gäller materialval. Du kan välja mellan aluminium, akryl eller vinyl för fronten och logotypen, texten och symbolerna. Det ger dig möjlighet att anpassa ljuslådan efter dina specifika behov och varumärkesidentitet.

Ljuslådan L4 är en mångsidig lösning som passar perfekt för olika applikationer. Den kan placeras utfasad från fasaden, stående eller hängande och blir en idealisk skylt för företag med textbaserade logotyper eller de som föredrar den klassiska rektangulära inramningen.

Med extruderad aluminiumprofil för list och sidor får Profil L4 en stark och hållbar konstruktion. Du kan välja mellan anodiserad profil för ökad tålighet mot slitage, brännlackerad profil i valfri kulör eller obehandlad profil för en mer naturlig look.

Profil L4 är den perfekta ljuslådan för att göra ditt varumärke synligt och attraktivt. Med dess lysande kraft och stilrena design kommer den att dra till sig uppmärksamhet och förstärka din närvaro på marknaden. Ta steget och låt Profil L4 lysa upp din skyltning och locka till dig nya kunder och affärsmöjligheter.

Kontakta oss idag och låt våra experter hjälpa dig att skapa en imponerande Profil L4-ljuslåda som tar ditt varumärke till nya höjder.

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Taggar

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!