Flaggspel

Flaggspel

Flaggspel, girlang, flaggirlang, vimpelgirlang, vimpel med tryck, flaggspel med tryck, event, kalas,
Upptäck det Perfekta Reklam- och Dekorationsmediet: Flaggspel från ExpoTryck.se!

Girlanger, flagggirlor, och vimpelgirlor – Oavsett vad du kallar dem, så är flaggspel en fantastisk dekorationslösning som tar din marknadsföring till nya höjder! Hos ExpoTryck.se erbjuder vi enastående flaggspel med eget tryck till oslagbara priser. Med flaggspel kan du enkelt dekorera dina evenemang, kick-offs, mässor eller företagsevenemang på ett stilfullt och iögonfallande sätt. De är även perfekta som supporter- och matchvimplar.

Designa dina egna vimplar online – Enklare än någonsin!

Slut med besväret att leta efter billiga vimplar i butiker! Med ExpoTryck.se kan du enkelt designa dina egna produkter online precis som du vill ha dem. Skapa unika vimplar med ditt eget tryck, oavsett om du vill ha flera färger, texter eller till och med fotografi på dem. Vi erbjuder ett oändligt utbud av möjligheter för att passa just din stil och dina behov.

Basic och Premium Flaggspel – Vilket alternativ passar dig bäst?

Vårt sortiment innehåller två varianter av flaggspel: Basic och Premium. Båda är tillverkade av högkvalitativt polyester, men har olika egenskaper och prisnivå.

Flaggspel Basic tillverkas av kostnadseffektivt polyester 115g, vilket gör att nästan 100% av trycket syns igenom och speglas på den andra sidan. Detta alternativ erbjuder trianglar, rektangulära produkter och vimplar, med olika antal flaggor beroende på formen.

Flaggspel Premium består av en 10 meter lång sträng med polyesterflaggor av högre ytvikt – 210g. Trycket syns genom materialet i mindre utsträckning och erbjuder möjligheten att ha olika design på varje sida av flaggorna.

Flaggspel Specifikation:

Basic (115g) / Premium (210g)
Triangulära flaggspelen; 20 x 30 cm; 24st
Rektangulära flaggspelen; 15 x 25 cm; 36st
Längd; 10 meter

Användningsområden för Flaggspel – Stärk ditt varumärke!

Våra flaggspel är inte bara vackra dekorationer utan också ett kraftfullt verktyg för marknadsföring. De passar utmärkt för uteserveringar, strandplatser, second hand-butiker, bilhallar, mässor, utomhusevenemang och relaxavdelningar. Dessa triangulära, rektangulära och vimplar kan även vara ett fantastiskt komplement till juldekorationer eller användas vid födelsedagsfester, julfester, festivaler, konserter och lokala helgdagar.

Slut på sökandet efter det perfekta flaggspelen! ExpoTryck.se erbjuder ett brett utbud av flaggspel med eget tryck som kommer att ge ditt varumärke den uppmärksamhet det förtjänar. Skapa din egna unika design och låt våra flaggspel bli dina mest omtyckta reklamflaggor!

Beställ dina flaggspel idag och låt oss hjälpa dig att synas på ett sätt som gör skillnad!

Sammanfattning

Flaggspel, även kallat girlanger, flagggirlor eller vimpelgirlor, är en av de äldsta och mest tidlösa formerna av dekoration och marknadsföring. Dessa färgglada vimplar har en lång historia och har använts i olika kulturer och sammanhang genom tiderna. I dagens moderna tid har flaggspel blivit ett populärt sätt att dekorera och marknadsföra på olika evenemang, företagsevenemang, mässor och andra tillställningar.

Snabbfakta om Flaggspel
  • Färgsprakande dekoration: Flaggspel är en färgglad och attraktiv dekoration som direkt fångar ögat och ger en festlig atmosfär vid olika evenemang och tillställningar.
  • Effektiv marknadsföring: Genom att trycka företagslogotyper, budskap eller varumärken på flaggspel kan företag och organisationer exponera sig för en stor publik på mässor, evenemang och andra offentliga platser.
  • Anpassningsbara: Med ExpoTryck.se kan du designa ditt eget flaggspel online och anpassa det efter dina specifika behov och önskemål, inklusive färger, texter, bilder och fotografier.
  • Praktiska storlekar: Mindre flaggtyper som flaggspel lämpar sig perfekt för mindre lokaler och våtutrymmen där vanliga flaggor kan vara för stora eller opraktiska.
  • Högkvalitativt tryck: ExpoTryck.se erbjuder två varianter av flaggspel – Basic och Premium – med högkvalitativt tryck på polyestermaterial för tydliga och skarpa bilder.
  • Varierade användningsområden: Flagggirlanger är mångsidiga och kan användas för dekoration vid uteserveringar, på mässor, i butiker, på festivaler, företagsevenemang och många andra tillfällen.
  • Ökad varumärkeskännedom: Genom att placera flaggspel med företagslogotyper eller budskap på strategiska platser kan företag och organisationer öka sin varumärkeskännedom och synlighet.
  • Ekonomiskt och kostnadseffektivt: Med flaggspel som en prisvärd och billigt alternativ för dekoration och marknadsföring kan man uppnå imponerande resultat till en låg kostnad.
  • Lätt att hantera och transportera: Flagggirlanger är lätta och tar minimalt med plats vid transport, vilket gör det enkelt att distribuera och använda dem vid olika evenemang och platser.
  • Skapar festlig stämning: Oavsett om det är födelsedagsfester, julfester, konserter eller företagsevenemang, skapar flaggspel en festlig och glad atmosfär som gläder både deltagare och besökare.
Länkar

Gå vidare till sidan om Tryckprodukter: https://expotryck.se/eventprodukter/

Läs mer om enskilda Tryckprodukter: https://expotryck.se/tag/tryckprodukter/

Se våra olika Reklamflaggor: https://expotryck.se/produkter/produkt-kategori/event-massa/f/flaggor/

Vill du se se alla våra lösningar?
Vill du se se alla våra lösningar?

Upptäck vårt breda utbud av produkter och tjänster. Vi har allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa något fantastiskt!

Alla Lösningar
Kundservice @ ExpoTryck.se
Kundservice @ ExpoTryck.se

Har du några frågor eller behöver du hjälp?
Tveka inte att höra av dig - vi ser fram emot att höra från dig och vara till hjälp!

Kontakt
Letar ni leverantör?

+46 (0)10 - 750 09 44

Då har du kommit rätt!

Skapa magi med oss
Få din skräddarsydda offert idag

Få en skräddarsydd offert som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vårt erfarna team står redo att ta hand om ditt projekt och leverera kreativa lösningar med högkvalitativa resultat. Låt oss förvandla din vision till verklighet.
Be om en offert idag och låt oss börja skapa tillsammans!